UniqueShots

Info

Info

Informatie over uw fotoreportage

Wilt u uw speciale momenten vastgelegd hebben? Dan kunt u altijd terecht bij UniqueShots.

Wat kunt u verwachten

Wanneer ik voor u een reportage verzorg kunt u voor mij verwachten dat ik mijn uiterste best doe om uw moment geheel naar uw wens vast te leggen. Op het moment dat u met mij contact op neemt om een reportage in te plannen zal ik met u al uw wensen doornemen. De prijzen van de shoots kunt u in onderstaande prijs opgaves vinden. Hierbij mag u zelf uw 20 favoriete foto’s uit de onbewerkte selectie geschoten foto’s kiezen die ik dan op hoge resolutie zonder het UniqueShots logo digitaal aan u aflever. Mocht u meerdere foto’s uit de shoot willen ontvangen dan kan dat zeker. Hiervoor wordt dan een meerwaarde op de prijs bij gerekend.

Fotoshoots

Uw bijzondere en mooiste momenten vastgelegd hebben? Dan bent u bij UniqueShots aan het goede adres! U kunt telefonisch, per Whatsapp, per mail of via facebook messenger contact met mij opnemen en een gewenste datum plannen voor uw fotoshoot!

Bruidsreportages

Uw bruiloft leg ik al voor een bedrag van €125,- per uur vast. Het aantal uur waarin u mij kunt inhuren voor een bruiloft begint bij een minimum van 3 uur. Dit tarief wordt berekend inclusief de nabewerk-uren. Om u een idee te geven van de nabewerk-tijd kunt u denken aan dat ik voor ieder fotouur ongeveer 3 uur nabewerk-tijd heb. Wanneer u geïnteresseerd bent in een bruidsreportage kom ik vrijblijvend bij u op gesprek om alle wensen met u te bespreken en om eventueel een draaiboek vast te leggen. Bij uw bruidsreportage kunt u rekenen op minimaal 30 foto’s per fotouur, nabewerkt in kleur en zwart-wit op hoge resolutie zonder het UniqueShots watermerk. Deze worden afgeleverd op een USB-stick.

Mocht u net wat anders in gedachte hebben kunt u dat gewoon bespreekbaar maken! UniqueShots kijkt graag met u mee naar uw wensen!

Uw foto’s op mijn website?

Soms krijg ik wel eens de vraag van mijn klanten of ik altijd al mijn foto’s zomaar op mijn website plaats. Het antwoord is luid en duidelijk, nee! Na uw reportage ontvangt u van mij altijd nog een bedankbrief waarin ik uw toestemming vraag om de foto’s te gebruiken van uw shoot. Uiteraard ben ik er enorm blij mee als ik ze mag laten zien op mijn website maar ik begrijp ook heel goed als u dit niet prettig vind. U hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat ik zonder uw toestemming foto’s van uw shoot deel op mijn pagina.

Shoot inplannen?

Wanneer u een shoot wil laten inplannen mag u mij appen of bellen via 06-12611396, mailen via ilsebloks@hotmail.com of u kun mij via de facebookpagina aanspreken. Daarnaast mag u natuurlijk ook altijd contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Shoot annuleren?

Het kan altijd gebeuren dat u door onverwachte omstandigheden de afspraak moet annuleren. Dit is geen probleem mits u dit 24 uur van tevoren doet. Zegt u binnen 24 uur, zonder een goede reden, voor de afspraak af zal ik 20% van de reportagekosten in rekening brengen.

Heeft u nog vragen aan de hand van deze informatie? Stel gerust uw vraag aan mij!

Contact