UniqueShots Fotografie

Bedrijfsfilm Sylvia Travel

Bedrijfsfilm voor een Reisbureau

In Februari 2017 kreek ik de vraag van mijn moeder of ik voor haar reisbureau een promotiefilmpje wilde maken. Ik vind het heerlijk om ook met video te experimenteren en dus hebben we ons plan voortgezet en een “figurant” geregeld voor het filmpje.

Ik kan me voorstellen dat ook jij het interessant vind om te weten hoe ik dit filmpje in elkaar heb gezet.

Allereerst ben ik begonnen met een draaiboek te maken. Wat wil ik wanneer allemaal in het filmpje hebben. Ook heb ik veel bedrijfsfilmpjes op youtube gekeken en daar mijn inspiratie uitgehaald. Vervolgens heb ik in kleine shots de film opgenomen. Sommige gedeeltes heb ik echt wel 3 of 4 keer over moeten doen want, zo kwam ik er achter, je moet er toch wel een vaste hand voor hebben om geen hakkelend en bibberend beeld te krijgen en te snel over een onderwerp heen gaan is ook niet bevorderlijk voor je filmpje.

Wat ik de volgende keer wel anders doe is dat ik de tekst na het opnemen van de beelden heb laten schrijven en daarna pas het praatgedeelte heb opgenomen. Nu kwam het allemaal wel redelijk in de buurt maar ik kwam er stiekem toch wel achter dat ik op sommige plekken net het juiste beeld niet had die ik op dat moment graag had willen hebben.

Het praatgedeelte was ook nog wel een dingetje want het is toch best moeilijk om in een camera te praten als je dat niet gewend bent. Hilarische momenten leverde dat op die we uiteraard wel buiten beschouwing van dit filmpje hebben gehouden en alleen voor privégebruik beschikbaar stellen 😉

Ondanks alles is dit echt een super mooi professioneel filmpje geworden en ben ik super trots op wat ik heb weten neer te zetten!

Neem je ook een kijkje op de pagina van Sylvia Travel?

liefs,
Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *