UniqueShots Fotografie

Hippe Aap

Branding Shoot met Hippe Aap

Branding shoot met een tof kledingmerk: Hippe Aap

Wil je nu echt leuke en gave kinderkleding shoppen voor je kind, dan moet je echt eens gaan kijken in de webshop van Hippe Aap!
Oke, ik heb nog geen kinderen… Maar wat ben ik verliefd op dit leuke hippe kledingmerk! Ik vind het speels maar tegelijkertijd stoer uitzien.

13 Februari heb ik Hippe Aap in mijn studio gehad voor een branding shoot, en wat zijn daar stoere foto’s uit gekomen! Ik laat je zo een aantal branding foto’s uit de fotoshoot met het kledingmerk zien maar eerst wil ik jullie wat vertellen over Hippe Aap.

Wendy van Hippe Aap en Ilse van Uniqueshots

Hoe zijn Hippe Aap en UniqueShots op elkaars pad gekomen?

Wendy is de eigenaresse van Hippe Aap.. Wendy richtte Hippe Aap in 2020 op. Haar missie was om een simpel, eenvoudig en stoer kledingmerk op te zetten… Nou, dat is haar wel gelukt!

We gaan even terug in de tijd… 2010 om precies te zijn. Wendy en ik deden allebei een toeristische/recreatieve opleiding op de Rooi Pannen in Eindhoven. Daar leerde we elkaar kennen. Een leuke tijd hebben we gehad en door de jaren heen zijn we elkaar een klein beetje uit het oog verloren tot onze paden elkaar weer kruisde afgelopen jaar. We delen namelijk allebij dezelfde passie, en dat is ondernemen! Ik heb Wendy vol bewondering vanaf de opstart van haar bedrijf Hippe Aap gevolgd en mèn, wat doet ze het goed!

Toen volgde de eerste afspraak voor een Branding shoot in de studio...

Voor een kledingmerk is het heel belangrijk om continu goede en aansprekende foto’s online te plaatsen. Natuurlijk heeft Wendy haar webshop maar Social Media, en met name Instagram, is een heel belangrijk medium voor het kinderkledingmerk Hippe Aap. Oke, ik zeg misschien wel “kinderkledingmerk” maar ik zie ook geregeld de quote: “Twinnen is winnen!” voorbij komen bij Hippe Aap… Voor de mensen die niet weten wat Twinnen betekend.. Dat is dat je samen met je kind dezelfde outfit draagt. Ook daar speelt Hippe Aap op in!

Branding shoot Hippe Aap

Oke, ik dwaal af.. Onze eerste afspraak werd gemaakt. In eerste instantie kregen de mannen van Wendy (Luuk en Abel) een zwarte sweater aan.

Luuk had de sweater Hippe Aap Lou aan. Op deze sweater staat er voorop alleen het apenkopje van het logo en achterop staat het volledige logo van Hippe Aap. Deze sweater is zo fijn omdat hij makkelijk te combineren is!

Abel had de Sweater Hippe Aap Scottie aan. Op deze sweater staat voorop in letters Hippe Aap en achterop is alleen het apenkopje gedrukt. Wat deze sweater zo ideaal maakt voor kleinere kinderen zijn de drukknoppen rechts aan de kraag van de sweater. En daarnaast is ook deze sweater makkelijk te combineren!

Simper, eenvoudig, stoer en HIP!

Hippe Aap maakt graag een statement!

Tijdens de fotoshoot vertelde Wendy dat ze met haar kledingmerk Hippe Aap graag een statement wilde maken… En dat is dat iedereen, ieder kindje, gelijk is hoe hij of zij ook is! Ze vertelde dat bij haar zoontje in de klas al pesterijtjes aan de gang waren over dit onderwerp. Dit raakt Wendy zo dat ze hier haar mooie kledingmerk voor in wil zetten. Tijdens haar verhaal trok ze Abel een grijze sweater van Hippe Aap aan. voorop de sweater staat groot: Regenboog. Regenboog staat er voor dat alle kindjes moeten kunnen zijn wie ze zijn. En hoe ze er uit zien, waar ze vandaan komen, gender, seksualiteit of interesse ze hebben, moet niets uit maken. Wat een bijzondere actie… Ik hoop dat iedereen massaal deze mooie sweater met dit belangrijke statement koopt in de webshop van Hippe Aap. De sweater heet Hippe Aap Regenboog.

Voor alle papa's en mama's

Naast het “Regenboog statement” wil Wendy graag nog een statement neerzetten. Wellicht van een heel ander kaliber maar zeker niet onbelangrijk. Tijdens onze branding shoot vertelde Wendy dat ze opmerkte dat we in deze Corona periode, waarin alles anders is en we extra taken als ouder op ons krijgen zoals bijvoorbeeld naast je eigen werk ook nog je kinderen thuis scholing te geven, we onszelf als papa of mama misschien soms een beetje uit het oog zijn verloren. Daarom heeft Wendy een mega leuk nieuw shirt voor volwassenen gemaakt waarop de tekst staat: Geniet, Lach en Leef… Want hé, vergeet dit niet te doen. Het leven is te mooi om dit aan je voorbij te laten gaan!
Dit sheart heet Geniet, Lach en Leef!

Kom een kijkje nemen in de webshop van Hippe Aap!

Ik kan met volle enthousiasme zeggen dat dit een mega leuke samenwerking is en dat ik nog meer bewondering heb voor Wendy en haar bedrijf Hippe Aap dan dat ik al had… Wat een Powervrouw! Ze verdient het gewoon dat jij een kijkje komt nemen in haar webshop…

…en wellicht kun je ook een leuke reactie achterlaten op deze leuke blogpost!

Bedankt voor het lezen!

liefs Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *