UniqueShots Fotografie

Bruidsreportage Dennis&Trudy

Bruidsreportage Valkenswaard

Bruidsreportage in Valkenswaard

Op 15 Juli 2018 trouwde Dennis en Trudy en ik had de eer om deze bijzondere dag vast te leggen!

’s morgens startte de dag bij Dennis en Trudy thuis. Daar werd Trudy prachtig in de make-up gezet en haar haren werden mooi gedaan.

Ook de kinderen werden mooi gemaakt voor deze dag. Wat een plaatje waren ze!
 
Nadat iedereen in de make-up had gezeten en hun mooie kleren hadden aangetrokken kwam Dennis naar hun huis om zijn mooie bruid te bewonderen.
 
Wat een enorm bijzonder moment om hun 2 knappe kinderen hun papa op te zien wachten! Een klein beetje gespannen want hoe zal hun papa reageren als hij hun mooie mama voor het eerst mag zien in haar trouwjurk?
 
Vervolgens is heel de familie aangeschoven aan tafel waar enorm lekkere broodjes op hun lagen te wachten.
 
Na de lunch zijn we naar een super mooi kapelletje/kerkje in Valkenswaard gereden. Ikzelf ben er al heel vaak langs gereden maar ik had nooit in de gate hoe enorm leuk en romantisch dit van binnen er uit zag!
 
De ceremonie was bijzonder en de nadruk werd ook gelegd op de prachtige jurk die Trudy droeg, waar haar eigen moeder ook in getrouwd was. Hoe bijzonder is dat!
 
Na de ceremonie zijn we naar de feestlocatie gereden waar een toost op het bruidspaar werd uitgebracht, de taart werd aangesneden en de trouwfoto’s ook zijn gemaakt.
 
Na een heerlijk buffet in de avond kwamen de avondgasten en hebben het kersverse bruidspaar en hun gasten nog tot in de late uurtjes gefeest!
 

Lieve Dennis en Trudy, wat heb ik genoten van deze dag en wat ben ik dankbaar dat ik deze dag voor jullie mocht vastleggen!

En voor de gasten op mijn website, Kijk en geniet van deze prachtige reportage!

Liefs,

Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *