UniqueShots Fotografie

Bruidsreportage Jos&Alma

Bruidsreportage Heeze

Bruidsreportage in Heeze

27-09-2016… De dag dat ik mijn allereerste bruidsreportage mocht doen. Wat enorm spannend was het van te voren en hoe enorm gaaf was het op het moment zelf! Ik heb oprecht van deze mooie dag genoten en ik ben  Jos en Alma zo dankbaar dat ze mij het vertrouwen gaven om deze bijzondere dag voor hun vast te leggen!

Vooraf heb ik mijzelf goed voorbereid door alvast wat inspiratie op te doen wat betreft poses van andere foto’s, een kijkje te nemen op de fotolocatie zelf en flink te oefenen met mijn flitser welke ik nu toch echt moest gaan aanschaffen om goede belichting binnen te creëren.

We begonnen in de ochtend met het vastleggen van de sfeer in huis zelf net voor de plechtigheid. Vervolgens zijn we naar het stadhuis gegaan om daar het JA-woord naar elkaar toe uit te kunnen spreken (en ik deze natuurlijk vast te leggen). Na de plechtigheid zijn we naar de prachtige locatie  Villa  des Beaux Arts  gegaan om daar de bruidsfoto’s te maken.

Ik ben zo bijzonder trots op deze eerste bruidsreportage en met dank aan dit geweldige bruidspaar dat ik een kleine impressie uit de hele serie ook met jullie mag delen!

​Kijk en geniet!

Liefs,

Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *