UniqueShots Fotografie

Bruidsreportage Mariëlla&Dennis

Bruidsreportage in Geldrop

Bruidsreportage in Geldrop

Op 20 April 2017 trouwde Dennis en Mariëlla en ik had het geluk dat ik deze bijzondere dag voor dit prachtige stel mocht vastleggen!

‘S morgens ging ik al naar het ouderlijk huis van Mariëlla toe om het aankleden vast te leggen en het moment dat Dennis Mariëlla kwam halen mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Vervolgens zijn we naar het Kasteel in Geldrop toe gegaan om daar de fotoshoot te doen. Wat was het daar mooi, alles stond prachtig in bloei en in combinatie met dit knappe stel konden de foto’s niet meer stuk!

Na de fotoshoot zijn we weer naar het ouderlijk huis van Mariëlla gegaan om daar alle daggasten te verwelkomen en gezinsfoto’s te maken in de tuin.

Toen dit allemaal gedaan was was het eindelijk tijd voor hèt grote moment, de ceremonie! De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis in Geldrop. Bij binnenkomst zat er een vrouw op een harp te spelen, zo mooi, daar kreeg ik gewoon kippenvel van!

Mariëlla en Dennis kozen ervoor om de ringen te laten brengen door hun hondje en dat leverde een geweldig leuk moment op! Wat was dat schattig!

Na de ceremonie heb ik afscheid genomen van Dennis, Mariëlla en de daggasten en ben ik naar huis gegaan om de eerste foto’s te gaan bekijken op de computer terwijl dit prachtig getrouwd stel door zijn gegaan naar hun feestavond!

Lieve Mariëlla en Dennis, ik heb zo ontzettend genoten van jullie dag en ik vond het zo bijzonder dat ik dit voor jullie heb mogen doen! Nogmaals super bedankt!

En voor de gasten op mijn website, Kijk en geniet van de mooie foto’s van deze geslaagde dag!

Liefs,

Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *