UniqueShots Fotografie

Bruidsreportage Marvin&Loes

Bruidsreportage in Mierlo

Bruidsreportage in Mierlo

Op 13 Oktober 2017 trouwde Loes en Marvin en ik had de eer om deze bijzondere dag vast te leggen!

’s morgens startte de dag bij de moeder van Loes. Daar werd Loes prachtig in de make-up gezet om vervolgens haar jurk aan te trekken.

Wat mij toen al opviel was hoe relaxt deze bruid de dag in ging. “Alles komt goed” en dat tekende ook de rest van de dag!

Kunnen we zeggen dat we alweer in de maand oktober zaten maar Loes en Marvin hadden geloof ik de mooiste, stralendste en warmste oktoberdag in geschiedenis uitgekozen!

Nadat Loes helemaal klaar stond was het tijd voor Marvin om zijn aanstaande vrouw op te halen om vervolgens door te gaan naar de oom van Loes en vanuit daar door te gaan naar de trouwlocatie.

De locatie die Loes en Marvin voor hun bruiloft hadden uitgekozen was de Strabrechtse Hoeve in Mierlo. Een echte aanrader voor iedereen die nog een mooie trouw en feestlocatie zoekt!

Loes en Marvin hebben ervoor gekozen om het shoot, de ceremonie en het feest op deze zelfde locatie te doen en dat was echt zo goed te doen! Deze locatie kent zoveel verschillende entourages dat je hier voor alle delen van de bruiloft terecht kunt! Super!

Allereerst hebben we dan ook de fotoshoot gedaan. Vervolgens heeft het bruidspaar de gasten verwelkomt en werd vervolgens de ceremonie ingezet die buiten plaatsvond onder een hele mooie kastenjeboom. Prachtig! Vervolgens hebben het bruidspaar met hun daggasten zich verplaatst naar het terras waar de barbecue werd gehouden welke overigens ook weer tot in de puntjes verzorgd was!

Na de barbecue ben ik als fotograaf naar huis gegaan en heeft het bruidspaar met hun lieve vrienden en familie nog tot in de late uurtjes een groot feest gevierd!

Lieve Marvin en Loes, wat heb ik genoten van deze dag en wat ben ik dankbaar dat ik deze dag voor jullie mocht vastleggen!

En voor de gasten op mijn website, Kijk en geniet van deze prachtige reportage!

Liefs,

Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *