UniqueShots Fotografie

Bruidsreportage Rick&Mirjana

Bruidsfotograaf in Eindoven

Bruidsreportage in Eindhoven

Iedere bruiloft en iedere bruidsreportage is bijzonder en voor iedere bruiloft die ik mag fotograferen voel ik me vereerd en ben ik enorm dankbaar dat ik dit mag doen, maar de bruiloft van je lieve vriendinnetje en haar man is toch wel weer iets unieks!

Wat een bijzondere ervaring om als vriendin op deze manier aanwezig te mogen zijn bij een bruiloft!

16 Juni 2017 was de grote dag…

In de ochtend stond ik klaar om de make-up en de haren vast te leggen van Mirjana. Vervolgens de jurk aantrekken en toen deze aan was, was het wachten op Rick. Hoe lief is de foto waar Fenna, het dochtertje van Rick en Mirjana op haar papa staat te wachten! Daar smelt je toch van?

Vervolgens heeft Rick Mirjana opgehaald en zijn we met zijn allen naar het gemeentehuis in Nuenen gegaan voor de ceremonie.

Na de Ceremonie zijn we naar de locatie: Piet Hein Eek gegaan om daar de fotoshoot te doen. Wat een gave locatie was dat zeg! Heel apart en wat zijn daar gave foto’s uit gekomen!

Vervolgens was het voor Mirjana en Rick tijd om te gaan eten met de familie en ben ik snel naar huis gegaan om mijzelf om te kleden en klaar te maken voor het feest in de avond. Daar hadden Rick en Mirjana op fotogebied een fotohokje staan wat een enorm leuk idee was! Iedereen kon hun fototjes in een boek plakken en daar een lieve tekst bij schrijven! Zeker een aanrader voor aanstaande bruidsparen die nog op zoek zijn naar leuke ideeën.

Ik, als trouwfotograaf èn als vriendin kijk terug op een zo enorm mooie geslaagde dag! Lieve Mirjana en Rick, super bedankt dat ik deze bijzondere dag voor jullie mocht vastleggen! Dit was een dag om nooit te vergeten!

Liefs,

Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *