UniqueShots Fotografie

Yes! Vanaf nu ook Cakesmash & Splash!

Cakesmash Mierlo Nuenen

Cakesmash en Spetter fotoshoot

Ja hoor! Daar is hij dan, de Cakesmash en Splash fotoshoot! Hij is al een heel aantal keer aangevraagd de jaren hiervoor maar doordat ik niet met een vaste studio werkte en in mijn moeders kantoor de studioshoot deed wilde ik haar meubels graag onbesmurried laten… Dit is de reden waarom ik nooit een cakesmash fotoshoot heb gedaan.

Nu ik een vaste ruimte heb was dit het eerste wat op mijn verlanglijstje stond! Ik ben dus begonnen met mijn plannen uit te schrijven en alvast wat thema’s op pinterest verzameld. Ik heb een roze thema bij elkaar verzameld en ben nog bezig met een blauw thema en een jungle thema. Het jungle thema heb ik in die zin bijna bij elkaar maar is nog niet helemaaaal naar mijn zin… komt goed!

Bakkerij “de Gebackerij” in Deurne en Nuenen

Ik heb ook de eigenaresse van de beste bakkerij van Deurne en Nuenen opgebeld en gevraagd of ze mij konden helpen aan cakesmash taarten. Dat konden zij zeker en samen hebben we mijn plannen doorgesproken… De keuze is gevallen op een grote cupcake waarvan de topping in allerlei kleurtjes gemaakt kan worden! Marcel en Marjolein van De Gebackerij in Deurne en Nuenen hebben toen de cakevorm voor mij besteld en de eerste proefcake gemaakt… En jongens, wat is hij ontzettend gaaf geworden!

Cakesmash Geldrop en Bakel

de Cakesmash fotoshoot

Toen werd het tijd om de cakesmash fotoshoot te gaan doen met het roze thema. Ik heb aan mijn beste vriendinnetje gevraagd of ik haar lieve dochtertje Evi mocht lenen voor deze cakesmash shoot. Uiteraard werd daar geen “nee” tegen gezegd! ­čśë Ik vond op internet nog een mooie taart- etag├Ęre en een mega schattig setje om aan te trekken.. Gelukkig was alles op tijd binnen voor de Cakesmash shoot en konden we los gaan!

Cakesmash Bakel en Deurne

In eerste instantie snapte Evi totaal niet wat de bedoeling nu eigenlijk was. Ze keek ons maar een beetje raar aan toen we zeiden dat ze met haar handjes in de cake mocht slaan.. Na een poosje hebben we maar een stuk uit de cake gesneden en dat op de grond naast de cake gelegd… Uiteindelijk bij het aanbieden van een vorkje snapte ze de hint dat ze het op mocht eten en toen ging ze los! Heerlijk hoe ze van de cake zat te smullen!

Ohja, we hadden ook nog een grote ballon waar we nog mee op de foto wilde! Evi is al wel ietsje ouder (1,5 jaar) dus kon ze hem makkelijk zelf vasthouden.. Maar hoe leuk is dit plaatje geworden! Ik hou gewoon van dit vrolijke gezichtje!

Cakesmash sessie

Spetter fotoshoot

Zo, nu heel haar handjes en wangetjes onder de cake zitten is het tijd om in bad te gaan! Nou, dat hoef je tegen Evi maar 1 keer te zeggen hoor! Deze waterrat kon niet wachten tot het badje op stond, haha… Ik had speciale badschuim van Zwitsal gekocht zonder zeep en als kleine verrassing een bellenblaas. Wat een lol hadden we in dat badje met al die zeepbellen die door de lucht heen dwarrelde!

Spetter shoot Geldrop Bakel Eindhoven Helmond

Uiteraard hebben we ook flink gespetterd! Ik vroeg aan Evi of ze wilde spetteren in het water en dat liet ze zich geen 2 keer zeggen! En de mama van Evi hield haar hart vast met al dat water wat over boord ging haha!

Wat een plezier hebben we met dat water gehad! En zo grappig hoe op de foto’s te zien is hoe het water over de rand heen vloog!

Ik heb ervoor gekozen om bij de Cakesmash shoot voor een meerprijs de splash shoot aan te bieden. Dit is een geweldige aanvulling op de Cakesmash shoot!

Een herinnering aan jouw kleintje zijn/haar eerste verjaardag om nooit te vergeten!

Wil je de prijzen weten van de cakesmash en Splash shoot? Dan kun je deze hier vinden!

Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van deze leuke reportage als dat wij hebben gedaan!

liefs Ilse
Cakesmash en splash fotoshoot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *