UniqueShots Fotografie

Cakesmash Heeze

Cakesmash Thema’s

Cakesmash shoot in Geldrop

Jouw kindje is binnenkort jarig en daarvoor wil je een super leuke Cakesmash fotoshoot doen. UniqueShots fotografie kan jou daarmee helpen!

De studio waar de Cakesmash fotoshoots gehouden worden zit gevestigd in Geldrop. Dit ligt naast Eindhoven en dichtbij Helmond.

Wanneer je een cakesmash boekt dan gaan we eerst bekijken welke datum en tijd en kiezen we daarna het Thema uit.

Hoe gaat een Cakesmash in zijn werk?

Wanneer de cakesmash is komen jullie naar mijn studio in Geldrop. Daar heb ik het Thema en de Cupcake al klaar staan.

De shoot beginnen we met losse foto’s zonder taart. Zoiezo om te wennen en het is vaak toch wel leuk om je kindje nog even schoon op de foto te hebben. Vervolgens zetten we de taart bij je kindje en kan de cakesmash beginnen!

Wanneer je kindje aangeeft dat het wel genoeg is geweest maak ik het badje klaar en kan je kindje nog even in bad. Hiervan maak ik ook foto’s en je kunt je kindje meteen schoon mee naar huis nemen!

Nadat jullie naar huis zijn gegaan zet ik de foto’s op de computer en maak ik een online galerij aan met een wachtwoord waar ik jullie onbewerkte foto’s in plaats. Hierin kunnen jullie jullie favoriete foto’s kiezen.

Wanneer jullie je favoriete foto’s hebben doorgestuurd in de online galerij ga ik ze nabewerken en stuur ik ze binnen 14 dagen in kleur en zwartwit op hoge resolutie toe.

*Het is niet mogelijk om korting voor de shoot te krijgen als je niet voor het badje kiest. Het badje zit er echt als exta bij en het aantal foto’s die je kiest blijft ook gelijk aan het cakesmash pakket.

Ik wil graag een uitnodiging maken en heb 1 foto eerder nodig

Vaak worden de foto’s van de cakesmash fotoshoot gebruikt voor een uitnodiging. Wanneer je dit aangeeft van te voren dan kan ik zorgen dat de foto die je graag wilt gebruiken voorrang krijgt op de rest. Daarin ben ik gewoon flexibel en denk ik graag met jullie mee!

Hoe ver van te voren moet ik een cakesmash fotoshoot van te voren boeken?

Het is verstandig om de cakesmash fotoshoot zo vroeg mogelijk te boeken. Bijvoorbeeld 2/3 maanden van te voren. Dan weet je zeker dat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda.

Mocht je op korter termijn een cakesmash in willen plannen kan dat natuurlijk ook aan de hand van de beschikbaarheid die ik nog heb.

Omdat ik met een bakkerij samenwerk is de afspraak wel om 2 weken voor aanvang het taartje te bestellen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de shoot binnen die 2 weken valt, zal ik even moeten overleggen met de bakkerij wat er mogelijk is.

MAG IK JOUW CAKESMASH SHOOT DOEN?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *