UniqueShots Fotografie

Hi lieve jij!

Wat onwijs leuk dat je op mijn website bent beland. Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar en vind je het fijn om mij een klein beetje beter te leren kennen 🙂

Ik ben Ilse Bloks en ik wil graag mijn ondernemersverhaal met je delen!

Het kan zijn dat je me al een tijdje volgt op Social Media en mij dus al een beetje kent, maar het kan ook zijn dat je mij pas net hebt leren kennen.

Van huis uit kom ik uit een echt ondernemers gezin. Ik weet niet beter dan dat mijn ouders altijd eigen bedrijven hebben gehad. Als kind groeide ik op tussen de machines. Mijn ouders hadden namelijk een machinebouwbedrijf. Later heeft mijn moeder een goedlopend reisbureau opgestart en heeft ze momenteel ook nog een eigen reisorganisatie. Mijn vader en broertje hebben een bedrijf in Zonnepanelen, Warmtepompen en Airco’s.

Zoals je kunt zien zit ondernemersbloed er dan wel in!

Ilse Bloks Fotograaf Bakel Geldrop

Als kind zijnde was ik altijd al in de weer met de camera’s van mijn ouders. Het verhaal dat ik als meisje van 5 jaar al met een wegwerpcamera in madurodam in de meest rare posities ging liggen om bepaalde shots te maken en daar de leukste foto’s uitkwamen zegt eigenlijk al genoeg over het feit dat fotografie er altijd al in heeft gezeten bij mij.

Begin 2012 schafte ik mijn 1e spiegelreflexcamera aan en al snel kreeg ik de vraag of ik een fotoshoot voor iemand wilde doen. De jaren daarna volgde er steeds meer en meer en werd mijn hobby mijn beroep!

Waarom mensen mij graag als fotograaf inhuren is vooral de manier waarop ik de fotoshoots uitvoer. Tijdens de shoot weet ik iedereen op hun gemak te stellen en ik vind het belangrijk dat mijn klant het gevoel krijgt dat ze niet hoeven te haasten of dat niet alles meteen perfect hoeft te gaan. Ik neem alle tijd voor ze en ook na de fotoshoot sta ik altijd open voor communicatie, extra ideeën en feedback.

Voor mij staat een tevreden klant op nummer 1!