UniqueShots Fotografie

Kijkje achter de schermen

Leuk dat jullie mijn vlog hebben gekeken en het leuk vonden om eens mee te kijken achter de schermen! Zoals beloofd heb ik in deze blog de resultaten van deze shoot staan!

Ik ben best wel blij met de resultaten. Dit was de eerste keer dat ik een hondje in de studio had en ondanks dat deze kleine pup super bewegelijk was heb ik er toch hele leuke platen uit kunnen halen! En het allerbelangrijkste, baasje Carolien is ook helemaal blij en enthousiast over deze fotosessie met haar kleine Pippa!

Wat betreft Pluk en Danielle, hun heb ik al wel eens eerder in mijn studio gehad, alleen wel zonder baby in de buik.. dat was toch ook wel een grote uitdaging. Het blijft altijd een beetje spannend want je werkt toch met een dier die het spannend vind in zo’n studio en dan heb je ook nog eens te maken met een kindje in de buik. We hadden het allemaal simpeler voorgesteld als uiteindelijk bleek. Ondanks dat zijn we beide (Danielle en ik) erg blij met het resultaat!

Wil jij nu ook een studioshoot? dat kan! kom dan snel kijken op mijn tarievenpagina en boek jouw shoot!!

Vond jij het leuk om op deze manier een kijkje achter de schermen te nemen en zou je het leuk vinden om op deze manier vaker met me mee te mogen? laat het dan in een reactie weten!

liefs,

Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.