UniqueShots Fotografie

Mini-Album

Het Mini-Album: Een herinnering voor altijd!

Wat zijn ze ontzettend mooi! De mini-albums van UniqueShots Fotografie. De mini-albums zijn van hoge kwaliteit. Dikke bladen en het beste kaftmateriaal. De mini-albums krijg je in actieperiodes bij een fotoshoot of kun je los bijkopen bij jouw fotoshoot.

Wist je dat: De mini-albums worden gemaakt in Griekenland?

Hoe ziet het mini-album eruit?

Het mini-album is een klein fotoalbum van 15×15. Het mini-album bevat 6 bladen waar ik ongeveer 13/14 foto’s op kwijt kan.
De layout van het mini-album stel ik zelf op. Daarom is het voor jou als klant altijd mogelijk om veranderingen daarin aan te laten brengen.

De kaft, bladkleur en de layout worden altijd voor ze besteld worden eerst naar je toegestuurd zodat je deze nog kunt veranderen naar eigen smaak en ze kan goedkeuren.

Let op! zonder goedkeuring van jou als klant wordt het mini-album van jouw shoot NIET besteld!

De mini-albums worden ééns in de paar weken besteld. Dit doe ik omdat de verzendkosten van de leverancier zo hoog zijn dat het niet rendabel is om deze per stuk los te bestellen. Ik verzamer dus iedere “ronde” een aantal mini-albums voor ik deze weer ga bestellen. Het kan dus zijn dat je even moet wachten op je mini-album.

Hoe kan ik zo'n mini-album krijgen?

Ik heb regelmatig een actie lopen waarbij je het mini-album gratis bij je shoot krijgt. Wanneer je nog een extra mini-album wilt bestellen is dat zeker mogelijk!
klik hier om de prijzen te bekijken voor het extra bijbestellen van de extra producten

Kom een kijkje nemen bij mijn productenpagina

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden over deze mini-albums als ik! Mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden naar mijn fotoshoot aanbod kun je hier een kijkje komen nemen…

..en wellicht kun je ook een leuke reactie achterlaten op deze leuke blogpost!

Bedankt voor het lezen

liefs Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.