UniqueShots Fotografie

Newborn pakjes

Newbornshoot & Props

Hoe verloopt de Newbornshoot en werk je ook met Newborn props?

Wanneer je bij UniqueShots een Newbornshoot in de studio boekt betekend dat dat we gebruik gaan maken van newborn props. We gaan foto’s maken met jouw kindje op en in hele mooie doeken, achtergronden, kleedjes, manden, emmers en heb ik ook een aantal lieve pakjes, mutsjes en haarbandjes om jouw kindje aan te doen. Voor de fotoshoot bereid ik mij als fotograaf altijd goed voor. Dit doe ik door de shoot uit te denken. Welke kleuren ga ik gebruiken? Welke poses ga ik doen? Welke props ga ik daarvoor gebruiken? In welke volgorde? Voor mij moet in principe vooraf al helemaal duidelijk zijn wat ik ga doen. Dat werkt voor jou, je kindje en voor mij het allermakkelijkst en relaxt! Ik zorg van te voren dat ik alles klaar heb staan dat we op het moment zelf niet alles nog a la minute hoeven neer te zetten of op te bouwen.

De settings tijdens de Newbornshoot

Ik werk met 3 settings. De eerste setting is op de beanbag. Daar leggen we jouw kindje op een mooi doek neer in schattige houdingen en wrappen we je kindje in een mooi doek.

De 2e setting is in een mandje, emmer etc. Op de beanbag is je kindje vaak al heerlijk ingewikkeld in een doek en zo begint je kindje ook in de 2e setting. In deze setting maak ik mijn foto’s. Als je kindje het heel goed doet kunnen we eventueel nog een 2e emmer/mandje gebruiken om je kindje in te leggen maar dat ligt helemaal aan hoe jouw kindje op dat moment aangeeft wat hij/zij wil.

De 3e setting is met jullie als ouders. Je houd je kindje liefdevol vast en ik maak liefdevolle foto’s van jullie als gezin. Ik zorg er voor dat jullie als gezinnetje worden vastgelegd, eventueel met broertjes en/of zusjes en ook dat jullie als papa en mama apart met jullie kindje op de foto gaan.

Newborn fotoshoot Eindhoven
Newborn fotoshoot Eindhoven

Uit Welke props kan ik kiezen?

Voorafgaand aan de Newbornshoot vraag ik jullie welke kleuren en stijl je graag terug wilt laten komen in jullie Newbornshoot. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jullie foto’s bij jullie passen en wellicht ook bij jullie interieur in huis. Daarom heb ik van al mijn props en fotoachtergronden een foto gemaakt zodat jullie op voorhand al kunnen aangeven wat jullie mooi gaan vinden. Uiteindelijk zal ik aan de hand van jullie wensen de fotoshoot setting opbouwen.

De kleden en wrapdoeken

Kledingsetjes en haar-accessoires

Manden en Emmers

Foto achtergronden

Overige accessoires

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.